Het mbo is de smeerolie van de samenleving

- Marja van Bijsterveldt (Oud-minister van onderwijs)

/

Wat doen we en waarom?

Met onze voeten in de klei, bieden wij betekenisvolle leermiddelen, trainingen en tools voor het mbo. Met een persoonlijke aanpak en maatwerk als fundering voor het onderwijs, faciliteren en verbinden wij studenten, docenten en bedrijven met één doel: het stimuleren van groei en talentontwikkeling bij studenten.

Onze nauwe samenwerking met docenten, bedrijven en studenten zorgt ervoor dat onze aanpak aansluit bij zowel de leefwereld en de behoefte van de student, als het toekomstige beroep van hen. Hierdoor ontstaat het zelfvertrouwen en de motivatie die de student nodig heeft om regie te pakken over zijn ontwikkeling nu, tijdens de opleiding en in de toekomst.

Hoe doen we dit?

Team van deskundigen

Een team van deskundigen staat je te woord. Iedereen van Motile werkt of heeft gewerkt binnen het mbo of vo en heeft een rijke ervaring met onderwijsontwikkeling. Voor elk vak hebben wij een creatief team van auteurs beschikbaar om inspirerend lesmateriaal op maat te ontwikkelen.

Op maat gemaakte lesmethodes

Betekenisvolle, op maat gemaakte lesmethodes binnen een interactief platform Motile ontwikkelt lesmateriaal in samenwerking met docenten, studenten en bedrijven om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de leervraag van de student. Op deze manier wordt de student uitgedaagd zichzelf te blijven ontwikkelen. Onze methodes zijn zeer geschikt voor traditioneel onderwijs, maar zijn zo opgebouwd dat persoonlijk leren en coachend lesgeven gemakkelijker gemaakt wordt. Ook ons platform beweegt hierin mee.

Trainingen met impact

Trainingen met impact op de les van morgen!
Wij geven trainingen van activerend lesgeven en blended learning tot aan methode specifieke trainingen voor lob waarin we teams helpen bij het formuleren van hun visie op lob. Het vergroten en versterken van de vaardigheden van docenten is waar onze ImpactYou Academy voor staat. Hen sterker maken in hun dagelijkse lespraktijk om impact te kunnen maken op de les van morgen.

Met wie doen we dit?

/
Priscilla Coumans
Directeur Taalontwikkeling

Deze reislustige regelkont zorgt met haar ervaring als docent Nederlands en onderwijskundige voor een praktische en vernieuwende blik op het onderwijs.

/
Kirsten Mauer
Directeur Talentontwikkeling

Deze levenslustige loopbaanspecialist met een schat aan ervaring binnen de uitzendwereld en het onderwijs brengt deze twee werelden samen binnen Motile.

/
Meraye Niemel
Auteur Taal Integraal Engels

Deze creatieve kameleon brengt met haar meertalige opvoeding en ervaring binnen het werkveld iets extra’s als docent Engels binnen het mbo.

/
Rachel Sierksma
Auteur Global Impact | Trainer

Deze innovatieve impactmaker is van oorsprong docent maatschappijleer en draagt al haar opgedane kennis en ervaring met veel rust over in haar trainingen.

/
Nawfel Mouloudi
Digitaal Leermiddelenontwikkelaar

Dit doldwaze digiwonder is met zijn ervaring als I-coach en digitale ontwikkelaar binnen het mbo onze expert voor alle digitale vraagstukken.

/
Jill Keetman
Auteur Taal Integraal Nederlands

Deze salsadansende structuurfreak zorgt met haar onuitputtende creativiteit voor de beste lessen. Haar ervaring als mbo-docent komt hierbij goed van pas.

/
Kirsten Cuppen
Auteur Personal Impact

Deze vrolijke verbinder is als kersverse leraar van het jaar al lange tijd een enthousiaste docent Nederlands, lob en burgerschap binnen het po, vo en mbo.

/
Eveline Karelse
Auteur Taal Integraal Engels

Deze ondernemende onderwijsfreak zorgt met haar jarenlange ervaring als methode-ontwikkelaar voor een frisse blik op onze taalmethodes.

/
Cora Verheijen
Auteur Global Impact

Deze hilarische historica gebruikt haar schat aan kennis over het verleden om bij ons impact te maken op het heden.

/
Franka Zeebregts
Redacteur

Dit retegoede redactiewonder heeft een haviksoog voor taal en huisstijl. Met een achtergrond in zowel het bedrijfsleven als het mbo ondersteunt zij ons op onderwijs- en taalkundig vlak.

/
Rosa Suikers
Auteur Taal Integraal Nederlands

Dit sportief schrijfwonder is met haar opleidingen tot journalist en (eerstegraads) docent Nederlands, samen met haar ervaring in het NT2-onderwijs, onze taalgoeroe.

/
Daphne Geurts-Gootzen
Auteur Personal Impact

Deze spontane structuurkoningin is op haar best als ze haar passie voor het mbo en haar kennis over loopbaanbegeleiding kan delen met de mensen om haar heen.

/
Sakinah Richards
Redacteur Engels

Deze blije Britse zet haar moedertaal en gevoel voor humor in om Engels als tweede taal te doceren in het buitenland en om ons de les te lezen.

/
Sabrina Miedema
Auteur Global Impact | Trainer

Deze positieve powervrouw heeft pit en krijgt iedereen in beweging door haar jarenlange ervaring als docent, lob’er en trainer binnen het mbo.

/
Jacqueline Dankers
Support & Marketing

Deze aanstekelijke alleskunner zorgt met haar ervaring als chef marketing bij ImpactYou voor onze zichtbaarheid op sociale media en regelt alles omtrent marketing.

/
Colette van Nunen
Auteur Taal Integraal Nederlands

Deze vooruitstrevende verhalenverteller ontwikkelt met haar journalistieke achtergrond en ervaring als mbo-docent de beste examentrainingen.

/
Lieke Pelzer
Auteur Taal Integraal Nederlands

Deze energieke Eindhovense wordt als docent Nederlands door haar studenten in het mbo geroemd om haar inlevingsvermogen en leuke lesideeën.

/
Paulien Lammers
Auteur Taal Integraal Engels

Deze grammaticagoeroe met jarenlange ervaring in het onderwijs en de uitgeverswereld ontwikkelt enthousiast alle taalverzorgingsmodules voor de vakmensen van morgen.

/
Maaike van Utrecht
Auteur Taal Integraal Nederlands

Deze toegewijde taalfanaat is een ervaren docent NT2 en Nederlands en wil graag haar steentje bijdragen aan de taalontwikkeling van mbo-studenten.

/
Lennert Coumans
Financiën & Administratie

Dit reizend rekenwonder met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening binnen de publieke sector regelt alles omtrent financiën en administratie.

/
David van Dam
Auteur Taal Integraal Nederlands

Deze daadkrachtige doordraver gaat al meer dan 20 jaar mee als docent Nederlands en onderwijsontwikkelaar binnen het vso en vmbo.

Bekijk welke methode of training voor jou interessant is.