Onze vacatures

Hieronder zie je onze openstaande vacatures, maar we staan altijd open voor nieuw talent. Denk jij iets bij te kunnen dragen aan onze organisatie, stuur dan een mail naar info@motile.nl met jouw motivatie en we maken graag kennis met je!

/

Auteur NT2 mbo

Flexibel

Ben jij dé gepassioneerde NT2-docent die het verschil maakt binnen het mbo? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We willen als uitgever onderscheidend zijn door binnen één licentie alle niveaus van Nederlands aan te bieden. Hiermee kan een student op zijn/haar eigen tempo en niveau werken aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal. Dit proces is voor niemand gelijk en het niveauverschil is enorm.

Lijkt jou dit een mooie uitdaging? Stuur ons dan je motivatie en we nemen contact met je op voor een kennismaking. Er is een vaste vergoeding beschikbaar en daarnaast ontvang je royalty’s over de verkochte licenties. We kijken ernaar uit om deze route samen met jou uit te werken!

/

Auteur loopbaanbegeleiding vo

Flexibel

Blink jij uit in het ondersteunen van leerlingen tijdens hun loopbaan en heb je ervaring in het vo binnen havo/vwo onderbouw en bovenbouw? Weet jij de juiste snaar bij hen te raken en maken ze daardoor de juiste studiekeuze? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Komend jaar (her)ontwikkelen wij ExpeditieMe, onze methode loopbaanbegeleiding voor het vo. Onze auteur voor het vmbo is al begonnen en het raamwerk ligt er. Samen met hem ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de lesmethode. Jullie hebben veel vrijheid en kunnen sparren, lessen uitproberen en een jaar lang toewerken naar dé perfecte methode.

Lijkt jou dit een mooie uitdaging? Stuur ons dan je motivatie en we nemen contact met je op voor een kennismaking. Er is een vaste vergoeding beschikbaar en daarnaast ontvang je royalty’s over de verkochte licenties. We kijken ernaar uit om dit avontuur met je aan te gaan!