Leermiddelen via Studers

Maak jij als student of docent gebruik van onze digitale leermiddelen via Studers, dan is deze informatie voor jou van belang.

Deze week ontvingen wij het bericht dat Studers per direct stopt met het leveren van leermiddelen binnen het mbo-onderwijs. Dit geldt voor zowel boeken als digitale licenties. Er is nog veel onduidelijk over de afhandeling van lopende en afgeronde bestellingen bij Studers. Vanuit Motile zullen we er alles aan doen om tot een duurzame en werkbare oplossing te komen voor studenten en docenten.

Aan de hand van twee scenario’s leggen we kort uit waar studenten de digitale leermiddelen van Motile kunnen bestellen en hoe zij toegang tot hun leermiddel krijgen als ze al via Studers werkten. Voor meer uitgebreide instructies met screenshots en een stap voor stap uitleg, klik hier.

 ----------------------------------------------------------------------------------------

Bestellen van leermiddelen: Ik ben student op het mbo en ik moet nog leermiddelen bestellen van Motile voor dit schooljaar. Dat lukt niet meer via Studers.nl. Waar kan ik nu terecht?

Je kunt jouw leermiddelen bestellen in onze leermiddelenshop. Hier kun je zoeken op ISBN-nummer (dit nummer staat op de leermiddelenlijst die je van je school hebt ontvangen). Heb je geen ISBN-nummer, dan kun je ook zoeken op jouw school en opleiding. Na afronding van de betaling, ontvang je jouw digitale licentie direct in je mailbox. Ook ontvang je direct instructies in je mailbox over het activeren en gebruiken van je licentie.

Voor uitgebreide instructies over het bestellen en activeren van licenties via onze leermiddelenshop, klik hier.

 ----------------------------------------------------------------------------------------

Toegang tot leermiddelen: Ik ben student op het mbo en ik gebruik al leermiddelen van Motile via Studers (via bijvoorbeeld het Bundle portaal).

Voorlopig zal het mogelijk blijven om via Studers toegang tot je leermiddelen te krijgen. Ga dus naar Bundle en log in met je schoolaccount. In het portaal van Studers vind je een button naar je lesmethode. Klik daarop.

Is deze button niet beschikbaar? Of lukt het je niet om in te loggen bij Studers? Dan kun je via https://mijn.toegang.org een unieke toegangslink opvragen. Via deze toegangslink krijg je toegang tot onze digitale leermiddelen.

Voor uitgebreide instructies over het opvragen en opslaan van jouw toegangslink, klik hier.

 ----------------------------------------------------------------------------------------

Heb je nog vragen over het bestellen, activeren of gebruiken van de leermiddelen van Motile? Neem dan contact op via info@motile.nl. Wij staan elke dag voor je klaar en zullen dezelfde dag nog reageren of een oplossing bieden.