Heb je van school jouw boekenlijst ontvangen? Ga naar onze leermiddelenshop en zoek op het ISBN-nummer om jouw licentie te bestellen.

Auteur loopbaanbegeleiding vo

Blink jij uit in het ondersteunen van leerlingen tijdens hun loopbaan en heb je ervaring in het vo binnen havo/vwo onderbouw en bovenbouw? Weet jij de juiste snaar bij hen te raken en maken ze daardoor de juiste studiekeuze? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Komend jaar (her)ontwikkelen wij ExpeditieMe, onze methode loopbaanbegeleiding voor het vo. Onze auteur voor het vmbo is al begonnen en het raamwerk ligt er. Samen met hem ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de lesmethode. Jullie hebben veel vrijheid en kunnen sparren, lessen uitproberen en een jaar lang toewerken naar dé perfecte methode.

Lijkt jou dit een mooie uitdaging? Stuur ons dan je motivatie en we nemen contact met je op voor een kennismaking. Er is een vaste vergoeding beschikbaar en daarnaast ontvang je royalty’s over de verkochte licenties. We kijken ernaar uit om dit avontuur met je aan te gaan!