Onderwijskundig advies

Onderwijskundig advies

Samen kijken naar mogelijkheden om te groeien staat bij ons centraal.

Of jullie nu hulp willen bij de ontwikkeling van een visie, het vormgeven van een leerlijn voor een bepaald vak, het bedenken van beroepsgerichte projecten, vakoverstijgend lesgeven, het ontwerpen van een digitale omgeving of het ontwikkelen van een volledig nieuwe opleiding, wij staan open voor iedere vorm van samenwerking.

Wij dragen jullie niets op, maar proberen jullie te inspireren, op idee├źn te brengen, tot nieuwe inzichten te laten komen of structuur te bieden. Vanuit onze expertise zoeken we samen naar de behoeftes van de student, reiken we handvatten aan en helpen we jullie bij het vormgeven van motiverend onderwijs.

Zodra wij jullie groei, in welke vorm dan ook, kunnen stimuleren en hierdoor ontwikkeling zien, ervaren wij succes. Het hoeft niet perfect, want het kan namelijk altijd beter. We streven echter wel naar motiverend leren en lesgeven, waarin de rol van zowel de leerling als de docent belicht wordt.

Gunnen jullie jezelf een frisse blik op jullie onderwijs? Willen jullie groei, voor zowel de leerlingen als voor jou als docent, stimuleren? Willen jullie altijd gaan voor beter onderwijs dat de jongeren motiveert tot leren en hiermee stimuleert in hun ontwikkeling?

Contact leggen met ons is de eerste stap in dit proces.

Alle trajecten worden op maat gemaakt op basis van jullie wensen.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands